ADANA / ÇUKUROVA - Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi

I'm an ARTIST An ECOLOGIST and a VOLUNTEER adlı ETWINNING projemizin Okul Sunusu

I'm  an ARTIST An ECOLOGIST and a VOLUNTEER adlı ETWINNING projemizin Okul Sunusu

Okulumuzda yürütülen I'm  an ARTIST An ECOLOGIST and a VOLUNTEER'(Sanatçıyım, Çevreciyim ve Gönüllüyüm) adlı Etwinning projemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Süreç boyunca öğrenciler yaptıkları etkinlikleri sunu halinde getirip; okulumuzun konferans salonunda  misafirlere sunmuşlardır. Sunuya okulumuz öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve staj için okulumuzda bulunan Çukurova Üniversitesi öğrencileri katılmıştır. Öğrenciler projede yer alan diğer ülke ve okulların etkinliklerini de gösteri de sunmuş; projede yapılan bütün çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. Okul müdürümüz Levent KÖDÜRGÜ,  Proje Yürütücümüz İnci GİDER  ve projede öğrencilerin digital materyal çalışmalarına yardımcı olan öğretmenimiz Eyup Özcan UYKUSUZ proje hakkındaki düşüncelerini paylaşmış, projemize katkı sağlayan herkese teşekkür etmişlerdir.

28-02-202228-02-202228-02-202228-02-202228-02-2022

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 25.01.2023 13:52 - Görüntülenme: 447